19a edició de les Jornades Yazoo a l’Escola d’Art 

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus celebra una nova edició de les Jornades Yazoo, amb conferències de professionals reconeguts internacionalment en l’àmbit del disseny, de l’arquitectura i dels videojocs. Tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de març a l’Espai Llimoner del centre educatiu, amb seu al carrer del Vent.

Les Jornades Yazoo, que enguany arriben a la 19a edició, són un clar exponent de la doble vocació de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus de formar els seus alumnes i de dotar-los d’eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria. La iniciativa s’obre a tot el públic amb la voluntat de fer extensiva l’activitat i el coneixement que genera l’escola a tota la ciutadania.

Una conferència de Toni Ferré, de l’estudi Haus of color (Barcelona) sobre arquitectura efímera, donarà el tret de sortida a l’edició d’enguany, el dimecres 8 de març, a partir de les 18.30h. El dijous 9 de març i el divendres 10 de març tindran lloc 8 conferències més, en horari de matí i tarda.

Albert Folch, director creatiu executiu i fundador partner de l’agència de comunicació i brànding Folch Studio (Barcelona), guardonat amb els Premis Gràffica 2017 i seleccionat per Forbes com un dels 100 espanyols creatius més influents; Kevin Sardà, director, escriptor i dissenyador de videojocs i cofundador de BeautiFun Games; Joan Achon i Roger Vicente, de l’estudi d’animació multiestil We are Fort (Barcelona) amb una cartera internacional de clients com Adidas, Versace, Google, Seat, Loewe, Reebok o Mc’Donalds, o Olga Subirós, arquitecta i comissària d’Olgasubirós Studio, guanyadora del concurs per a la participació de Catalunya a la XVII Biennal d’Arquitectura de Venècia 2021 i del concurs internacional per a l’exposició Data Square a l’EPFL-ArtLab de Lausana. Aquests són alguns dels ponents que hi participaran. Trobareu tota la informació sobre les conferències de les Yazoo i els seus protagonistes al web de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus: https://www.dipta.cat/eadr.

Programa de conferències

Dimecres 8 de març:

18:30 Arquitectura efímera, a càrrec de Toni Ferré de Haus of Color (HOC)

Dijous 9 de març:

10h Necessitem un portfoli, a càrrec d’Albert Folch, de Folch Studio (comunicació i brànding)

12h The Knight Witch: Innovació combinant gèneres, a càrrec de Kevin Sardà, de Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team (videojocs)

16h Mirades creuades, a càrrec Pablo Twose, de Twobo Arquitectura

18h (Re-) Think (Work) Space, a càrrec de Miquel Àngel Julià, de MAJH (arquitectura)

Divendres 10 de març:

10h WTF. What The Fort, a càrrec de Joan Achon i Roger Vicente, de We Are Fort (animació)

12h Processos creatius a l’empresa indie, a càrrec de David Macià de Lince Works (videojocs)

16h Exposant Emergència, a càrrec d’Olga Subirós d’Olgasubirós Studio(arquitectura)

18h Arquitectures gràfiques, a càrrec de Dani Rubio d’Arauna Studio (disseny gràfic)

El centre d’ensenyament artístic de la Diputació a Reus ofereix 5 Cicles Formatius de Grau Superior: Gràfica audiovisual. Perfil professional infografia 3D, Arquitectura efímera, 3×2 Disseny d’interiors, Projectes i direcció d’obres de decoració i Videojocs i entorns virtuals. A banda dels Cicles Formatius el centre també ofereix diversos cursos monogràfics en l’àmbit de l’art i el disseny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.