14a edició de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils

Més de 1.400 persones, entre corredors i patinadors, han participat aquest diumenge 26 de febrer a la 14a edició de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres han estat Carles Montllor (01:08:30) i Victoria Pradilla (01:25:18).

Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres han sigut Joan Gago (00:34:03) del club Octowave i Ana Revilla (00:39:33) del club Zenit Atleet – La Mafia. Pel que fa als patinadors, que també han realitzat un recorregut de 10 quilòmetres, els més ràpids han estat Victor Blanch (00:19:16) del Inercia Club Patí Barcelona Pro Team i Carla Plana (00:19:17) del Nàstic de Tarragona.

Els més petits també han pogut viure la experiència de travessar l’arc de meta de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils 2023 que, com en les darreres edicions, s’ha tornat a situar a la Plaça de l’Ajuntament de Cambrils. Uns 50 infants, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, han completat un recorregut d’uns 200 metres.

Els resultats de la Grup Oliva Motor Mitja Marató de Cambrils 2023 ja estan disponibles a la pàgina web oficial. Els participants també podran adquirir a través del web la seva foto de meta gratuïta.

Esdeveniment esportiu sostenible

Un any més, l’organització ha apostat per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Per aquest motiu, enguany la prova ha comptat amb samarretes fabricades amb material reciclat, medalles de fusta reciclada i gots de paper. A més, el Grup Oliva Motor, el nou title sponsor de la prova, ha aportat vehicles 100% elèctrics (0 emissions de CO2, 0 sorolls i 0 olors) per donar suport als corredors i corredores.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.