20 anys al vostre servei

Òptica Masull

Òptica Massull

Aquest 2019 Òptica Massull celebra el seu vintè aniversari. Continua ubicada al local on va obrir l’any 1999, situat al carrer Dr. Gimbernat, 2 (Plaça de la Dona Treballadora). Es tracta d’una òptica familiar que us ofereix diversos serveis, sempre amb un tracte de tu a tu i personalitzat que inspira confiança i que ha desenvolupat en una clientela fidel iheterogènia, des de la seva obertura. El boca-orella dels seus satisfets clients és la seva millor carta de presentació.

Al llarg de tants anys el seu responsable ha constatat que la gent no es preocupa tant per la seva vista i no se sotmet a revisions periòdiques, tal com caldria, dinàmica que
costa i molt de canviar, tot i que resulta francament recomanable.

Òptica Massull us ofereix una àmplia gamma de serveis, sempre personanlitzats i per un preu molt raonable: productes de qualitat, marques diferents, adaptació de lents de contacte, revisions optomètriques i d’oïda i, en casos molt puntuals, entrenament visual.

Òptica Massull us convida a celebrar el seu aniversari amb un 30% de descompte en ulleres graduades i a gaudir de les seves diverses ofertes i a visitar-la si encara no la coneixeu. Us espera un tracte de tu a tu, amable i personalitzat.

HORARI:
De dilluns a divendres de 9.30
a 13.30 h i de 16.30 a 20 h.
Els dissabtes de 10 a 13.30 h.

opticamassull

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.