Aconsegueix vendre més aquesta tardor

ENTORN

Les newsletters per arribar a vendre més durant la temporada de la tardor són aquelles que millor han sabut adaptar-se a les seves característiques. Perquè les campanyes de màrqueting digital siguin molt més efectives és necessari saber adaptar-se a les tendències de la nova temporada.
Aquestes són algunes newsletters que t’ajudaran a vendre més a la tardor:

1.- Adaptar el disseny

El disseny, les imatges, i els colors, són aspectes que condicionen als usuaris en cada canvi
d’estació. Per això, si vols tenir èxit en les campanyes i vendre més a la tardor, has de saber adaptar-te a aquests nous canvis.

2.- Campanya d’invitació

En la majoria d’ocasions el temps d’estiu és el moment on tothom desconnecta de tot, per
tant la tardor pot ajudar a fidelitzar als usuaris, ja que les vacances ja han finalitzat. Recordar-los el que ofereix la marca i donar-los la benvinguda a la tardor amb descomptes o ofertes pot ser una bona manera per fer més fàcil la volta a la rutina.

3.- Ofertes de temporada

Per poder vendre més aquesta tardor s’han d’incorporar tendències de la nova temporada.
De la mateixa manera que els productes, serveis i dissenys han de saber-ho fer també i veure que és el que necessiten els seus clients.

4.- Noves col·leccions

Per poder incrementar els nostres ingressos, és interessant incorporar les noves col·leccions perquè així els nostres usuaris estiguin disposats a canviar els seus productes per a aquesta nova temporada.

5.- Esdeveniments especials

L’arribada de la nova estació significa també l’arribada del fred, així que per a vendre més es poden introduir els nous productes de l’empresa i els productes que s’estiguin realitzen per aquesta temporada. Donar a escollir entre diferents continguts relacionats amb la imatge de la marca no és una mala idea.

6.- Elements propis de temporada

Totes les estacions tenen elements que els identifiquen, per aquest motiu una forma ràpida i senzilla de donar-li un canvi de look a la newsletter és a través d’un bon copy amb molts d’emojis.

7.- Descomptes especials

Les últimes unitats sempre són les més útils, ja que és una forma de què la gent compri el que queda de l’última temporada i així poder endinsar-se a la nova temporada amb més ganes.

Bemarketing
Et farem arribar a tothom
www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.