21a regata de creuers Vent de Dalt

Els participants a la 21a edició de la regata de creuers Vent de Dalt sortien del Club Nàutic Cambrils divendres passat 21 de juliol a les sis de la tarda. Els esperaven 70 milles nàutiques per cobrir un recorregut entre Cambrils, la Plataforma Casablanca i el Far de Tortosa, i tornar. Amb unes bones condicions meteorològiques, i amb pluja de matinada, a la tornada, les nou embarcacions van completar la travessa sense problemes.
El Tarhunz era el primer en arribar. Ho feia a les 6:30h. Esgraonadament tots van anar completant la regata. L’última arribada s’efectuava a les 10:12h.
Al vespre es va celebrar el sopar per a tots els participants al restaurant del CNCB, en el qual també es va fer l’entregar de premis. La competició era puntuable per al Campionat de Catalunya de Solitaris, classe que guanyava l’embarcació Mar y Luz, de Xavi Toledo, del Reial Club Nàutic de Tarragona.
També era puntuable per a la classe A-Dos. En aquesta, el vencedor va ser el Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou. El seguien el Diabòlic, de De Brohuer, i el Tarhunz, de Diego de las Heras, del Club Marítim de Torredembarra.
Finalment l’embarcació Món de l’Ona 2, de Ramon Cañellas, del Club Nàutic Cambrils, era la vencedora en la classe ORC.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.