25è Sopar Solidari de Pont de Solidaritat

El dimecres 10 la parròquia de Sant Bernat Calvó acull la xerrada de la monja filipense i Mestra Zen Berta Meneses, per donar el tret de sortida al Sopar Solidari del dissabte 13. Durant la xerrada es farà una presentació del contingut del projecte d’enguany en el marc del Sopar Solidari, l’Associació Kanzeon, així com una reflexió més global de la mestra Berta Meneses, responsable del projecte de la Comunitat 13 de Enero del municipi de Talnique, a El Salvador, que becarà 14 alumnes de l’escola amb el material escolar i menjar.

El compromís de servei neix a les ments que viuen la Interrelació de tots els éssers. Aquesta nova consciència comporta la transformació d’un mateix que comença amb una escolta interior profunda. En aquest sentit, Saviesa i Compassió no són separables, es donen la mà. Cal posar aquestes dues vies en contacte per fer un veritable Servei. El servidor és un pioner, obre camins, intueix horitzons que cal assolir i s’entesta a crear noves condicions. Es posa davant dels altres no per sotmetre’ls, sinó per ajudar-los, per tirar endavant el camí de la Vida.

El servidor es compromet a promoure una societat basada en la moderació en el consum, que recuperi i fomenti els valors de comunitat i solidaritat, que promogui activament la lluita contra la injustícia, la pobresa, la desigualtat, i que s’integri harmoniosament al seu ecosistema.

Aprofitem per recordar-vos que el 25è Sopar Solidari de Pont de Solidaritat tindrà lloc el dissabte 13 d’abril a les 20h, on es sortejarà una obra de l’artista Fina Veciana i es gaudirà de les actuacions del Cor Jove de l’Orfeó Reusenc i d’alguna sorpresa emotiva.

El quadre de l’artista reusenca Fina Veciana es troba exposat a la Sala d’Art Constantí, i es poden adquirir participacions a 10€ a la mateixa Sala Constantí, a qualsevol Forn Sistaré, les botigues Batabat, Llums Aladino, Llibreria Gaudí i a la mateixa Parròquia de Sant Bernat Calbó.

Amb el lema ‘Aliment, educació i esperança’, per assistir al Sopar Solidari de Pont de Solidaritat, presentat pel periodista Xavier Grasset, cal comprar els tiquets a la Parròquia de Sant Bernat Calvó, reservar-los als telèfons 977756415 o 618907216 o adquirir-los el mateix dia del Sopar, per 12€ pels adults i 6€ els infants.

També es pot col·laborar amb el projecte solidari de Talnique participant al sorteig de l’obra de Fina Veciana i fent donatius al Bizum 06381.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.