25è Sopar Solidari

El Sopar Solidari que organitza l’entitat Pont de Solidaritat, vinculada a la Parròquia de Sant Bernat Calvó, ha celebrat el seu 25è aniversari. Aquest any el lema del sopar ha estat “Aliment, educació, esperança”, i la recaptació íntegra es destinarà a la l’Associació Kanzeon, que presta serveis a la Comunitat 13 de Enero del municipi de Talnique, a la Sierra del Bálsamo de San Salvador, a El Salvador.

Els euros recaptats serviran per becar infants de Talnique que tenen els pares empresonats per narcotràfic, de manera que així puguin accedir a estudis superiors gràxcies a la tasca que du a terme la religiosa filipense Berta Meneses. D’aquesta manera, es compleix amb la tradició del Sopar Solidari de destinar la recaptació als més necessitats dels països en vies de desenvolupament.

Conduït pel periodista Xavier Grasset, el 25è Sopar Solidari ha comptat amb les actuacions del Cor Jove de l’Orfeó Reusenc i les actuacions entranyables del mag Josep Maria Auqué i dels músics de la parròquia, per celebrar l’especial aniversari del Sopar, que ha comptat amb quasi 300 persones.

El cartell d’aquesta edició ha estat elaborat per l’artista reusenca Fina Veciana, la qual ha cedit la seva obra d’art per a ser sortejada durant el mateix sopar, de manera que aquesta iniciativa, novetat enguany,  ha ajudat a augmentar els donatius de la 25a edició.

Segons el president de Pont de Solidaritat, l’activista cultural Jordi Salvadó, l’edició de 26è Sopar Solidari de l’any vinent ja compta amb propostes de diverses ONG que demanen ser les beneficiàries de la iniciativa, així com de diversos artistes que hi volen col·laborar, fet que posa en relleu la solidaritat que es respira a la ciutat de Reus.

Encara es pot col·laborar amb el projecte solidari d’aquesta edició fent donatius al Bizum 06381 o transferències bancàries al número de compte ES78 2100 9046 9402 0008 6566.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.