Miss RNB Espanya es corona a Salou

Elizabeth Laker, representant de Tenerife, s’ha proclamat guanyadora de Miss RNB Espanya en una gala celebrada aquesta nit al Teatre Auditori de Salou, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados.

Amb 25 anys i una alçada d’1,75 metres, Laker, que posseeix un grau universitari en Turisme i parla anglès a més de la seva llengua materna, ha destacat entre les participants gràcies a la seva passió per l’esport i la dansa, especialment l’acrobàcia en cèrcol i l’snorkel.

El jurat del concurs ha atorgat el títol a Laker, que també ha competit amb altres candidates, incloent-hi les representants de València i La Rioja, que han completat el podi.

Aquestes concursants també van ser reconegudes en diferents categories: Miss RNB València va rebre la banda pel seu talentMiss RNB León per la seva habilitat en multimèdiaMiss RNB Pontevedra per Beach FashionMiss RNB La Rioja com a Top ModelMiss RNB Màlaga en la categoria Turisme Alannia i Miss RNB Huelva va ser destacada en Turisme Salou.

Com a nova Miss Spain Supranacional, Elizabeth Laker representarà la bellesa espanyola en el concurs Miss Supranacional, que se celebrarà el proper mes de juliol a Polònia.

Aquest títol no només reconeix la seva bellesa i capacitat de comunicació en diversos idiomes, sinó també el seu compromís i habilitats personals que l’han portat a destacar-se en aquest prestigiós certamen.

L’esdeveniment, amb una assistència de més de 500 persones, no només ha celebrat la bellesa i el talent, sinó que també ha servit com a plataforma perquè aquestes joves demostrin les seves habilitats, compromisos socials i passions, promovent la diversitat i la cultura en un escenari internacional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.