27è Dia Internacional de la Gent Gran a Salou

Salou celebrarà, el proper diumenge, 2 d’octubre, el XXVII Dia Internacional de la Gent Gran, amb el tradicional dinar, en homenatge a la població sènior del municipi, que tindrà lloc a les 14 h, al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS).

Es tracta d’un acte organitzat per l’àrea de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats Esplai Salou, i de la Llar Municipal de Jubilats del Parc de Salou.

A més, en finalitzar el dinar, es podrà gaudir de ball amb l’orquestra Ruben’s, al mateix espai.

Els tiquets pel dinar es poden adquirir els propers dies 22 i 23 de setembre, al passadís del TAS, en horari de 10 a 13 h. El preu és de 5 euros, per persona. L’aforament és limitat.  Cal dir que per poder participar a l’acte, cal estar empadronat/a a Salou i/o ser membre de les associacions municipals de gent gran de Salou (en aquest cas, s’haurà de presentar el carnet de soci/a acreditatiu). Així mateix, el dia del dinar, caldrà mostrar el tiquet.

D’altra banda, el proper dijous, 29 de setembre, a les 19 h, també hi haurà una cantada d’havaneres, amb el duet Havaneres Xicranda, i un tast de rom cremat, a la Torre Vella de Salou, en el marc de la programació del XXVII Dia Internacional de la Gent Gran.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.