2a edició del Coworkfest

Després de l’èxit de l’any passat, Cowocat_Rural torna a celebrar una nova edició del Coworkfest, el Festival de Coworking Rural de Catalunya del 16 al 22 d’octubre. Durant una setmana, més de 20 coworkings de la xarxa Cowocat_Rural programaran més de 50 activitats simultànies amb l’objectiu de visibilitzar la dinamització social i econòmica que generen els espais de coworking; esdevenint pols d’atracció i retenció de talent, així com centres de creació d’ocupació i activitat econòmica, social i cultural. 

Cal destacar que el moviment de coworking rural és cada cop més gran i popular arreu d’Europa, però que el Coworkfest és el primer Festival de coworking que s’organitza a Catalunya, i podríem dir que també és un dels primers festivals de coworking de tot el món, amb aquest format.

Així doncs, les 50 activitats programades durant la setmana del Coworkfest inclouen ponències, xerrades, tallers, debats, jornades de portes obertes, networking o sortides sobre diversos temes, tots ells enfocats a generar valor pels seus coworkers i pel territori. Aquest any, però, les activitats programades es centren, majoritàriament, en 4 eixos temàtics: tecnologia, sostenibilitat, creativitat i benestar personal amb propostes com un taller de Ioga i breathwork a Local Coworking de Guissona, una xerrada d’intel·ligència artificial a La Magrana de Valls, un taller de botànica aplicada a la pell a Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre o una sortida de Nòrdic Walking a Palau Cowork de La Seu d’Urgell.

A través d’aquesta programació simultània de propostes amb valor, el Coworkfest vol potenciar els coworkings rurals com a espais dinàmics, vertebradors de comunitats i acollidors de persones. Un projecte que també repercuteix directament sobre els espais participants, multiplicant i amplificant la seva capacitat de projecció per atraure i retenir talent a l’espai i al territori. 

Com a novetat, aquest any es podran seguir en directe a través de l’instagram Live de Cowocat_Rural, diferents tourviews (tours en format d’entrevista) per tal de conèixer els espais, la seva comunitat i les activitats programades en primera persona.

Tota la informació relacionada amb el Coworkfest es podrà consultar a https://coworkfest.cowocatrural.cat/ i a la pàgina de Twitter i Instagram de Cowocat_Rural.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.