Caminada popular canina, el 7 d’octubre

Amb motiu del Dia Mundial dels Animals, la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat organitza aquest dissabte, 7 d’octubre, una caminada popular canina. Sota el lema “Gaudeix de cada passeig amb responsabilitat” l’activitat té l’objectiu de sensibilitzar els propietaris de gossos sobre la necessitat d’adoptar comportaments cívics i respectuosos i de prendre co nsciència de la tinença responsables dels animals de companyia.

La sortida es farà a les 10.30 hores de la Plaça M. Àngels Ollé, davant de l’Escola Mowgli de Reus, amb un recorregut de 4,5 quilòmetres per la Boca de la Mina i per les Rutes Reus. Es tracta d’un recorregut de dificultat baixa i, per tant, apte per a tota la família. A l’inici de la caminada es repartirà un kit per als gossos que inclou una ampolla per remullar els orins i un portabosses per a recollir els excrements. L’organització muntarà una font d’aigua i un abeurador per als animals. Es recomana als participants portar una ampolla d’aigua per poder -la reomplir i menjar.

Les inscripcions s’han de fer a través del següent enllaç https://inscripcions.reus.cat/caminadacaninapopular. La caminada estarà limitada a 100 inscripcions.

Al finalitzar el recorregut es sortejarà un obsequi entre els participants per gentilesa de KIWOCO. Hi haurà estands de les entitats animalistes Canicat, Última llar i Reus Gats i de la IV Canicròs de Reus.

El regidor cap de l’àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, Daniel Rubio, ha posat de manifest que aquesta activitat posa l’atenció en els “comportaments cívics que han d’acompanyar la tinença responsable dels animals i per fomentar els hàbits de conducta cívics per millorar la convivència”.

L’activitat forma part del pla d’accions de sensibilització i comunicació per involucrar en l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutadania de Reus que la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat porta a terme al llarg de tot l’any amb, entre altres accions, la commemoració i adhesió a jornades de reivindicació internacional com és el Dia Mundial dels Animals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.