2n Speed Dating ETSE URV – TIC Sud

El Clúster TIC Catalunya Sud i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la URV han impulsat la jornada amb l’objectiu de connectar l’alumnat amb empreses tecnològiques i afavorir la retenció de talent al territori. El segon Speed Dating ETSE URV – TIC Sud celebrat aquest dijous al campus Sescelades ha reunit a més d’un centenar d’estudiants de tots els graus i màsters de l’ETSE de la Universitat Rovira i Virgili. Una quinzena d’empreses tecnològiques associades al Clúster TIC Catalunya Sud s’han presentat als i les estudiants i els han proposat temàtiques i reptes reals per als treballs de fi de grau o màster amb la possibilitat de desenvolupar-los mitjançant estades de pràctiques a l’empresa. A banda de les presentacions, estudiants i representants de les empreses han tingut l’oportunitat de compartir un temps de networking per resoldre dubtes i intercanviar contactes de manera personalitzada.
L’alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales, ha donat la benvinguda a la sessió on ha remarcat la importància d’iniciatives que “com aquesta treballen perquè el talent es quedi al territori”.
Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha agraït la implicació de la URV en el projecte i ha valorat molt positivament l’acollida de la jornada. En aquest sentit, ha expressat la voluntat del Clúster “d’ampliar aquest tipus de jornades a tots els estudis, ja que les empreses tecnològiques cada cop requereixen perfils transversals i de diferents disciplines”. Per la seva banda, el director de l’ETSE, Angel Cid, ha manifestat que amb aquesta jornada ”tanquem el cercle i reunim alumnes i empreses amb el Clúster com element cohesionador”.
Les empreses que han participat en aquesta edició del Speed Dating ETSE URV-TIC Sud són: Viajes para ti, Movertis, Inetum, Grupo Castilla – Essi, Studiogenesis, Viewnext, Quercus Technologies, T-Systems, Proacit, Xipset IT&Cloud Solutions, ETECNIC, Debug Nomad , Nemon i Dynatec. El Speed Dating ETSE URV – TIC Sud de 2023 ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.