3 REGATISTES CAMBRILENCS PUGEN AL PÒDIUM DEL LÀSER SANT FELIU

Fins a 3 regatistes cambrilencs han pujat al pòdium de la segona Guíxols Cup per a Làser, Europe, 420 i 29er, celebrada al Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols aquest cap de setmana. Marcelo Cairo s’ha proclamat campió en Làser Radial seguit per Cristina Garcia, que a més ha estat primera femenina. També Georgina Rubio ha quedat 1a femenina en 4.7.

L’expedició de Cambrils, encapçalada pel seu entrenador Alberto Guillén, torna molt satisfeta del Campionat. I és que la majoria de regatistes són relativament nous a les classes en les quals corren i en canvi han obtingut molt bons resultats.

Dissabte, amb un vent variable de poca intensitat, es van celebrar 3 proves, mentre que diumenge amb llevant de 15 nusos es va fer només una prova.

Per a Marcelo Cairo, que va quedar primer, és la primera regata que guanya en Radial, classe en la que navega des de fa pocs mesos i la qual encara combina amb 4.7. Això demostra el seu potencial en aquest període d’adaptació a la classe.

Cristina Garcia es proclamava subcampiona i campiona femenina. Els va seguir de ben a prop Leandre Garcia, que quedava quart.

Pel que fa a la resta de companys de classe, Aleix Nogués va ser 8è, Miriam Oliva 12a i Josep Maria Castellví 21è.

En Làser 4.7, l’equip cambrilenc millora a passos gegantins. Georgina Rubio va quedar 5a en la general i 1a femenina, fent a més un segon lloc a la primera regata.

Ricard Castellví va quedar 12è i Sergi Sevil 14è, destacant un 3r lloc d’aquest últim i un desqualificat, sense el qual hauria pogut lluitar pel pòdium.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.