30 anys del Mas Carandell

ACTUALITAT

Al voltant de 59.000 matrícules en més de 4.000 cursos i 71.000 orientacions professionals en 30 anys. Així com més de 6.000 insercions laborals en els darrers 20, i més de 1.200 empreses col·laboradores i/o clients. Aquest és el balanç de tres dècades de Mas Carandell.
Una eina clau en matèria de formació i ocupació al servei de la ciutadania i de les empreses, que inicià camí el 1988, essent pionera i referent al territori, i que amb un recorregut continuat i gran capacitat d’adaptar-se a les necessitats de cada època, ha esdevingut estratègica pel desenvolupament local.

Sota el lema #jaensóntrenta, al darrer any s’ha dut a terme un programa d’actes per commemorar el 30è aniversari. Entre d’altres, una mostra de cartells del’oferta formativa de cada setembre; una exposició amb les fites rellevants de Mas Carandell a través d’una línia de temps (ambdues es poden veure a l’aulari del centre); la presentació, a càrrec de Francisco Ramos, director d’estratègies d’Ocupació de Barcelona Activa, del Llibre blanc del
futur del(s) treball(s); o la creació d’un audiovisual amb motiu dels 30 anys. El moment àlgid va ser al març, amb la visita de l’Hble Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per presidir l’acte institucional acompanyat de les autoritats locals. Un esdeveniment que també va incloure la conferència “Reinventando las organizaciones con el Nuevo Estilo de Relaciones”, amb Pablo Aretxabala de K2K Emocionando.

La cloenda d’actuacions serà al setembre amb una jornada de portes obertes i un concurs de fotografia a Instagram sobre Mas Carandell.

Amb l’equip de professionals treballant ja en el repte del proper curs i l’impuls de nous projectes, Mas Carandell vol seguir sumant i catalitzant oportunitats de desenvolupament integral i intel·ligent en el seu àmbit, tot reforçant els valors que sempre ha defensat: la igualtat, la sostenibilitat, el treball en xarxa, el rigor i el compromís en la millora. Per molts anys!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.