300 joves participen a la segona edició del “NDL x Joves”

300 joves participen a la segona edició del

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través del Casal de Joves La Palma, ha organitzat la segona edició del “NDL x Joves”, un programa d’activitats formatives i de lleure gratuïtes en què han participat 300 joves, al voltant de cinquanta assistents més que l’any passat. Després de la bona acollida de la primera edició, aquest Nadal el programa s’ha consolidat amb força entre els joves de 12 a 17 anys.

“NDL x Joves” oferia un espai en què els joves de Reus podien gaudir d’un ampli ventall d’activitats d’interès durant les vacances de Nadal i a les instal·lacions del Casal de Joves. El seguit d’activitats gratuïtes es van concentrar els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 10:00 a 13:00 h i de 16:30 a 19:00 h. Els joves van poder gaudir de diferents activitats planificades per cobrir els seus interessos i gustos i la resposta va ser molt positiva, ja que totes les activitats que es van programar –moltes de les quals eren a demanda dels mateixos joves–, es van omplir amb facilitat.

Manualitats, cuina, jocs i música

Enguany es va canviar el format i es van oferir activitats en horari de matí i de tarda: durant el matí es van programar activitats més creatives i es van reservar per la tarda les activitats més lúdiques. Les activitats amb més èxit d’assistència van ser els tallers de “Fes-t’ho tu mateix”, on els joves realitzaven diferents tipus de productes «do it yourself» com ara penjolls, caixetes decorades amb vinil, clauers, etc; els de cuina i la zona recreativa i virtual amb diferents simuladors virtuals, cistelles de bàsquet i fubolí. L’últim dia es va organitzar una festa LED, on més de 80 joves van gaudir de la millor música amb una il·luminació especial.

Entre tots els participants es va realitzar un sorteig amb diversos obsequis, gentilesa de dotze establiments col·laboradors de la Targeta Jove: Reus Deportiu, La Copi, Laserlab 3D, Basic Escola de Ball, Guau, J.Prats, Tarraco Karting, Reus Promoció, Gepec, Ramon Bergadà, Mainstream clothing i el Centre de Lectura.

A més del programa “NDL x Joves”, del 2 al 5 de gener es va oferir la formació del curs de Pre-Monitors de lleure a càrrec de la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, amb gran èxit d’assistència. En aquest curs es va donar l’oportunitat als joves de realitzar pràctiques al Parc de Nadal de Reus.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.