El programa “Família i ciutat” tanca temporada amb una xerrada sobre la convivència amb adolescents

El programa

El cicle de xerrades “Família i Ciutat, educació compartida” de Mas Pintat acomiada temporada el dimarts 16 de gener de la mà de l’educador social i pedagog, Carles Sabaté. La conferència «Límits a l’adolescència. Com gestionar-los» tractarà la dinàmica de relació amb les persones adolescents i donarà eines que ajudin al bon desenvolupament i fomentin l’autonomia i la competència personal de les filles i fills. La xerrada serà a les 17.30 h i clourà la programació d’octubre de 2017 a gener de 2018 del centre.

L’activitat és gratuïta i compta amb un aforament limitat. Els participants s’han d’inscriure prèviament a través de www.reus.cat/familiaiciutat , enviant un correu a familiaiciutat@reus.cat o trucant al 977 010 047. Per inscriure’s a la xerrada, els assistents han de facilitar el nom i cognoms, un telèfon de contacte i una adreça electrònica.

Amb el títol “Gestió de les emocions a la primera instància”, el cicle “Família i ciutat” va inaugurar la temporada amb èxit d’inscripció. Es van rebre més de 200 inscripcions per part dels assistents. El programa té com a objectiu proporcionar informació, formació i acompanyament en l’educació diària de les famílies. A més a més de la xerrada inicial, al mes de novembre i de desembre es van realitzar dues conferències titulades “Salut pulmonar i patologies respiratòries a la infància” i “Embaràs conscient. Període de canvis i transformacions”, respectivament.

El programa també s’ha adreçat a famílies amb fills i filles de 12 a 16 anys amb sis sessions formatives al taller “Créixer en família”. En aquest cas era indispensable l’assistència de les famílies als sis tallers per donar suport a les seves experiències de criança positiva i de reflexió en l’educació familiar.

La nova programació de Mas Pintat s’iniciarà a partir de febrer, amb un cicle de conferències fins al maig de 2018.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.