Prop de 350 professionals d’arreu del món han visitat la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació

350 professionals

Periodistes, agents de viatge i bloguers han participat en els 48 viatges organitzats durant el primer semestre de l’any per a donar a conèixer els productes turístics

Un total de 347 professionals relacionats amb el turisme han visitat la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre durant el primer semestre de l’any. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha participat en l’organització de 48 viatges de familiarització. L’objectiu és que periodistes, agents de viatges, representants d’operadors turístics i bloguers d’arreu del món coneguin els atractius turístics de primera mà per tal que després actuïn de prescriptors als seus països.

En concret, els viatges han comptat en total amb 171 representants d’operadors turístics i agents de viatge, 137 professionals de mitjans de comunicació i 39 bloguers, de procedències diverses com França, Regne Unit, Itàlia, Rússia, Grècia, Espanya, Finlàndia o els Estats Units, entre d’altres. A la Costa Daurada s’han programat un total de 31 de viatges, amb 258 participants. Les Terres de l’Ebre han rebut 89 persones a través de 17  estades.

Alguna d’aquestes estades han estat organitzades directament pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i en altres casos, ha col·laborat amb altres agents com l’Agència Catalana de Turisme, els seus centres de promoció en diversos països, les oficines espanyoles de Turisme i diversos municipis i empresaris del sector turístic de la demarcació. A través d’aquests viatges s’ha donat a conèixer productes turístics de la demarcació com el litoral, la gastronomia, la cultura, l’interior, l’esport o l’enoturisme.

D’entre les diferents estades destaquen les que el Patronat ha organitzat per a 27 representants de l’associació belga d’escalada Belgian Climbing Team al Priorat, i un recorregut per la Costa Daurada per a 140 agents de viatge independents del Regne Unit, de l’associació Midcounties Cooperative Travel. D’altra banda, periodistes de la televisió italiana RAI3 i de mitjans de comunicació russos, així com representants dels operadors turístics Anex Tour, Coral Travel, Sunmar Tour, Vremia Tour, KMP i Pickpoint LTD han conegut de primera mà els atractius turístics de les Terres de l’Ebre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.