3a edició de la mostra artística ‘Expressa’t’ al Moll de Costa de Tarragona

Després de l’èxit assolit en les anteriors edicions de la mostra artística ‘Expressa’t’, el Port de Tarragona ha encarat la tercera edició amb l’objectiu de promoure el talent del territori i realçar la tasca que es fa des de les escoles, agrupacions i entitats en diferents vessants: dansa, música, teatre.. en un escenari vora mar, el Moll de Costa. Unir mar, música i moviment entorn de l’expressivitat artística i cultural és una de les fites del Port de Tarragona en el seu vessant cultural.
La tercera edició se celebrarà aquest mes de maig, concretament, del divendres 27 al diumenge 29 de maig de 2022. La mostra Expressa’t va néixer el maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Davant d’aquesta necessitat, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l’aire lliure, per acollirhi actuacions musicals, de ball, teatre entre d’altres.
En aquesta tercera edició, com en les anteriors, hi participen les escoles, centres, agrupacions i entitats del Camp de Tarragona que tenen com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques. Els participants poden, en un escenari
incomparable, mostrar el talent jove de la ciutat i el resultat de la feina de tot un curs.

Selecció
El Port de Tarragona va estudiar les propostes rebudes per decidir les escoles i entitats que participarien en la tercera edició de la mostra Expressa’t 2022 i l’escenari proposat. El termini es va tancar el passat divendres 6 de maig i les entitats participants van aportar la documentació necessària per a la participació (requisits, drets d’imatge, etc.).
Les onze entitats artístiques participants, que actuaran a la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, s’han seleccionat valorant les diferents disciplines i la proposta presentada i també es va tenir en compte l’ordre d’arribada de la petició.
Avui també es publica el resultat de la selecció a la pàgina web del Port de Tarragona (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa) i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter, Facebook i Instagram).
La mostra ‘Expressa’t’ ha tingut una gran acollida per part del sector artístic de la ciutat i el Port de Tarragona amb aquesta proposta vol consolidar la seva aposta pel talent jove del territori mantenint la iniciativa dins de la seva programació cultural anual del Moll de Costa.

Programació
El programa del darrer cap de setmana de maig de la 3a edició de la mostra artística ‘Expressa’t’ és la que segueix:

Divendres 27 de maig de 2022
18:00 hores: Adele Acadèmia de dansa (40 minuts de durada)
19:00 hores: Yamaha Music School Tarragona (30 minuts de durada)
19:45 hores: Agrupació Coral del Serrallo (30 minuts de durada)

Dissabte 28 de maig de 2022
11:00 hores: Urban Style. Escola de ball Mireia Samper (30 minuts de durada)
11:45 hores: Ballet Amaia Dorronsoro (30 minuts de durada)
12:30 hores: Escuela de Danza África Aguilar (40 minuts de durada)
18:00 hores: El Taller. Centre de Dansa (30 minuts de durada)
18:45 hores: Art i flamenc (50 minuts de durada)

Diumenge 29 de maig de 2022
11:00 hores: Nova Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona (30 minuts de durada)
11:45 hores: Escola de Dansa Dansartt Pilar Merle (40 minuts de durada)
12:30 hores: TotTeatre: Som (30 minuts de durada)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.