Guanyadors d’El Gran Debat

Dilluns es va celebrar la final de la lligueta d’oratòria, que va donar per guanyador l’equip de 1 BAT A, per davant de l’altre finalista, Administració i Finances 1 Tarda. La final, presentada pel periodista Xavier Graset, va abordar un tema d’actualitat i d’interès per l’alumnat: l’ocupació de la habitatge, una forma de viure o un delicte?
Tots dos equips van remarcar els seus arguments gràcies a la preparació i investigació del tema a debatre. La disparitat i la qualitat de les refutacions va propiciar una difícil tasca pels membres del jurat, qui van valorar de forma més positiva l’equip d’ADFI1T. Tot i això, aquest equip va rebre dues penalitzacions de l’equip d’arbitratge, per parlar durant el debat i per interrompre en el torn de paraula de l’altre equip. Això va provocar que finalment l’equip vencedor fos 1 BAT A.
El jurat professional estava format per Carme Buixeda, presidenta de la Fundació Privada Reddis Reus, Cristina Valls, periodista del Diari de Tarragona i Marià Arbonès, periodista i director del diari Reusdigital.
A més a més, mentre el jurat feia la deliberació, el públic va poder gaudir d’un sketch de l’obra de teatre “Relacions”, interpretat per l’alumnat del grup d’Arts Escèniques de 2n de Batxillerat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.