3a edició dels Premis Montsant

La Denominació d’Origen Montsant prepara la cloenda del que ha estat l’any del seu 20è aniversari, i ho fa amb la celebració de la tercera edició dels Premis Montsant, que tindran lloc el pròxim dissabte 19 de novembre a la Cooperativa Falset Marçà. Una cerimònia on seran presents cellers, viticultors i viticultores de la DO Montsant, així com representants de diferents institucions i administracions del territori i agents del món del vi.

La gala de lliurament de premis serà conduïda pel presentador de ràdio i televisió, Llucià Ferrer, que s’encarregarà de fer de mestre de cerimònies en una vetllada que s’espera molt emotiva pel caire de finalització de tot un any de celebracions amb motiu del 20è Aniversari de la DO Montsant.

Premis Montsant

Els Premis Montsant busquen reconèixer el mèrit de tots aquells que amb el seu esforç, i des dels seus respectius àmbits d’actuació, contribueixen a fer créixer la DO Montsant.

Els Premis compten amb 8 categories:

  • Premi Vinya – Viticultor
  • Premi Elaboració Impecable
  • Premi Esperit DO Montsant
  • Premi Nas Montsant
  • Premi Enoturisme
  • Premi Vinoteca – Restauració
  • Premi Coneixement
  • Premi Comunicació

Amb aquests premis, el Consell Regulador busca posar en valor la bona feina feta en cada una de les categories, així com reconèixer a les persones que s’estimen el territori i que amb el seu dia a dia han escrit i escriuen la història de la DO Montsant.

Cloenda del 20è Aniversari

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d’Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia. En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola amb l’esforç col·lectiu de viticultors, viticultores i cellers, sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia i manera de fer, i amb l’excel·lència com a bandera.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.