3er Premi Art Rubió i Ors

Divendres, 7 de juny, l’alumnat de 6è de l’Escola Rubió i Ors farà entrega del III Premi Art Rubió i Ors, en l’acte de cloenda del projecte “Reus en una bossa”, a la Plaça de les Peixateries Velles.
Després de tres anys, el projecte Premi Art Rubió i Ors que s’emmarca a l’espai d’Art Project, àrea d’educació visual i plàstica, es consolida com una acció transversal que busca posar de manifest l’existència de l’art en tot allò que ens envolta i donar visibilitat a persones, entitats
i/o espais de la ciutat relacionats amb la cultura.
Durant el desenvolupament del projecte, centrat en el comerç de Reus, l’alumnat ha pres consciència de la importància del comerç a la nostra ciutat des de diferents punts de vista. A nivell històric, ha pogut descobrir la seva evolució, l’existència d’un bon grapat de botigues
centenàries i la singularitat que aquestes aporten a la ciutat. Des d’un punt de vista social, s’han interessat per l’entramat comercial i els vincles sòcio-afectius que es creen i creixen entre els comerços, els i les botiguers/es i la ciutadania. I, per últim, des d’un punt de vista artístic, han analitzat els usos i característiques de la publicitat a partir de cartells i anuncis.
La Unió de Botiguers de Reus, que el proper any celebrarà el seu centenari, rebrà el guardó, dissenyat per exalumnes de l’escola en la primera edició del projecte i reproduït per l’artista cambrilenc David Callau, en un indret històric pel comerç de Reus: les Peixateries Velles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.