3er Speed Dating del Clúster TIC Catalunya Sud

El Speed Dating organitzat pel Clúster TIC Catalunya Sud ha estat novament punt de trobada entre empreses del sector tecnològic del territori i joves que es troben ara mateix en la fase final dels seus estudis. L’Auditori de firaReus ha acollit aquest dijous una nova edició de la iniciativa on setze empreses han tingut cinc minuts per presentar-se i donar a conèixer al públic quins són els perfils professionals que busquen. Posteriorment, empreses i joves han pogut trobar-se de manera personalitzada i aprofundir en les oportunitats laborals que ofereixen des de les empreses i els projectes en els quals treballen.
Prop de 350 joves de cicles mitjans i superiors de Formació Professional d’instituts de Tarragona, Reus, Valls i Mont-roig i de graus de la Universitat Rovira i Virgili de vessants tecnològiques, digitals, empresa i màrqueting; han assistit a l’esdeveniment on han pogut conèixer de primera mà les necessitats i la realitat del sector. Una xifra rècord de participants que el Clúster Mànager del TIC Sud, Sergi Novo, ha valorat molt positivament. “És important crear un espai que permeti el contacte directe entre empreses i possibles candidats o candidates per afavorir la incorporació laboral al sector tecnològic i aquest Speed Dating s’ha consolidat com una bona eina”. “La cerca i retenció de talent és un dels reptes més grans que tenim ara mateix i espais com aquest beneficien les empreses i als més joves que cerquen feina al territori”, ha dit.
La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus. Teresa Pallarès, vicepresidenta del TIC Sud, consellera delegada de Redessa i regidora d’economia, coneixement i habitatge de l’Ajuntament de Reus, ha destacat la necessitat “de fixar el talent i donar les eines als joves per plantejar-se un futur en l’àmbit tecnològic”.
Les empreses que han participat al tercer Speed Dating tecnològic del TIC Sud han estat: Nuclio Digital School, Viajes para Ti, eHealthAI, Inetum, etecnic, Talentea, Xipset, Expacia, Movertis, Proacit, Studiogenesis, Grupo Castilla, Nemon, Grup CBS Quality, IPTE i T-Systems.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.