Maria de la Pau Janer presenta el seu darrer llibre a El Círcol

La reconeguda escriptora Maria de la Pau Janer ha presentat el seu darrer llibre “Tots els noms d’Helena” a El Círcol.

Han passat 7 anys des de que Janer va escriure el seu darrer llibre fins avui en que ens ha donat a conèixer el seu nou treball a Reus.

Es tracta d’una apassionant novel·la en la que l’autora, revisita la Ilíada posant la mirada en les seves protagonistes femenines i reivindicant-les.

L’autora lliga alhora aquest poema èpic amb l’època actual a través d’una història trepidant i emotiva, plena de solidaritat i coratge. Així, la reversionada Helena de Troia, es converteix en un atractiu i actual personatge mitjançant el rodatge d’una pel·lícula amb ingredients de misteri, romàntics, de guerra i amb diferents localitzacions, entre elles Catalunya, en concret, Barcelona.

Maria de la Pau Janer confessa que “ Els darrers anys de la meva vida personal han estat complicats i això ha fet que trigués molt més a finalitzar la novel·la”. En tot cas, l’escriptora afirma que li  “Fa molta il·lusió tornar a publicar. Amb les presentacions em sento com una mare que acompanya la seva criatura presentant-la pel territori. Però sé que, la novel·la ha de volar sola en mans dels lectors, cosa que em produeix un gran respecte”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.