40 joves del Camp de Tarragona participen demà a Cal Massó (Reus) al càsting per formar part de la nova campanya del Carnet Jove 2021

Carnet Jove

Són noies i nois que ja van superar la primera fase de vídeo-càsting amb 1.643 aspirants, i que demà acudiran al centre d’art reusenc amb cita prèvia i sense coincidir com a mesures anti-Covid19

El Carnet Jove farà demà divendres el primer dels cinc càstings presencials arreu de Catalunya per escollir un total de 30 nois i noies que formaran part de la campanya de promoció del carnet pel proper any 2021.

Al llarg del dia hi ha citats al Centre d’Art Cal Massó de Reus un total de 40 nois i noies d’entre 12 i 31 anys i procedent de diferents poblacions del Camp de Tarragona que van resultar seleccionats/des d’entre els 1.643 aspirants catalans/es que van participar en un vídeo-càsting el mes passat.

Els participants acudiran a Cal Massó amb cita prèvia i atenent a totes les mesures de prevenció del contagi de la Covid-19. Així, mai coincidirà més d’un jove a les proves, sinó que el participant entrarà quan l’anterior ja hagi sortit. Un cop a dins, un equip audiovisual de l’agència de publicitat Caldas Naya i de la productora Edu Pérez Càsting els farà diferents proves de posada en escena davant les càmeres.

Els mitjans de comunicació interessats a prendre imatges del càsting ho podran fer entre les 11.30 i les 12.30 hores. Així mateix, la coordinadora territorial de Joventut a Tarragona, Carmina Blay, atendrà els mitjans per explicar aquesta acció del Carnet Jove, que per primera vegada es fa descentralitzada com a clara aposta pel territori i promoure la participació de joves d’arreu del país.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.