Cambrils salva la 43a edició del Festival Internacional de Música

43.a Festival internacional musica

L’Ajuntament ha adjudicat l’organització de l’esdeveniment a la promotora Concert Studio

Cambrils tindrà Festival Internacional de Música aquest estiu. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha signat aquest matí el decret pel qual l’Ajuntament adjudica la producció, realització i organització de la 43a edició del festival a la promotora Concert Studio. L’adjudicació s’ha fet pel procediment de negociat per imperiosa urgència, després de la detenció del propietari i director de la primera empresa adjudicatària i la seva posterior renúncia a l’adjudicació.

L’alcaldessa; el regidor de Cultura, Lluís Abella, i el director de Concert Studio, Martín Pérez, han ofert avui una roda de premsa per anunciar aquest relleu en l’organització, que arriba dues setmanes després que es fes pública  la detenció de l’anterior director i a un mes exacte de l’inici del festival.

L’alcaldessa de Cambrils ha afirmat que la nova adjudicació és una molt bona notícia per Cambrils i ha destacat el treball intens i a contrarellotge de l’Ajuntament i Concert Studio per salvar el festival. Mendoza també ha tingut paraules d’agraïment per Concert Studio per haver acceptat la invitació al negociat d’urgència amb tant poc marge de temps.

L’adjudicació del festival s’ha fet amb les mateixes condicions del ple de clàusules de la licitació. Això significa que l’empresa adjudicatària assumeix els riscos econòmics i que la col·laboració de l’Ajuntament es limita a la cessió de l’espai del Parc del Pinaret i el suport amb personal de la Brigada i la Policia Local.

Concert Studio és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el món de la música en directe que ha organitzat 18 edicions del Festival del Mil·leni i cinc del Festival Jardins de Pedralbes. A més, del 2000 al 2011 va ser l’encarregada d’organitzat el Festival de Cap Roig.

El director de la promotora, Martín Pérez, ha assegurat que han acceptat el repte amb molta il·lusió i que és molt conscient de la responsabilitat que implica organitzar un dels festivals més arrelats i antics de Catalunya. Pérez també ha explicat que estan treballant per mantenir el cartell musical i fins i afegir-hi algun artista més però que no es farà públic fins que s’hagin signat tots els contractes.

Els diners de les entrades del concert de The Cranberries, que han suspès la gira europea per motius de salut de la seva cantant, es tornaran a través de Ticketea pels que les van comprar per internet i del Patronat de Turisme pels que les van comprar presencialment (els afectats han de presentar l’entrada original).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.