La capital de la Costa Daurada se suma un any més al Dia per l’Alliberament de LGTBI

Salou LGTB

En motiu del Dia Internacional per l’Allibertament LGTBI, demà dia 28, la regidoria de Benestar i Serveis Socials ha organitzat un taller formatiu per tal de sensibilitzar al personal del consistori.

L’acte previ de formació ha estat presidit per la regidora de l’Àrea, Estela Baeza, així com Mireia Mata, Directora General d’Igualtat de la Generalitat, i Lluïsa Jiménez, responsable de l’àrea per la igualtat de tracte i no discriminació de persones LGBTI de la Direcció General d’Igualtat. El taller, que porta per títol “El camí legal de les denúncies, Llei 11/2014 del 10 d’octubre” s’ha dut a terme a la sala Mediterrània del TAS, on ha estat impartit per Susana Villacampa, jurista de l’àrea, juntament amb Anna Garcia, referent tècnica del Servei d’Atenció Integral de Tarragona. A la formació també hi han estat presents diverses regidores i regidors del consistori, així com les tècniques de l’àrea i personal de l’ajuntament de Salou, i les tècniques del SIAD de diferents ajuntaments d’arreu la província.

La regidora, Estela Baeza, ha estat l’encarregada d’obrir el taller per a continuació fer la lectura d’un manifest. Baeza, ha volgut destacar la importància d’informar i sensibilitzar la població per tal d’eradicar l’homofòbia. Des de la regidoria continuarem duent a terme aquest tipus d’accions per tal de sensibilitzar i donar suport a tothom que ho necessiti.

Per la seva banda, la directora General d’Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, ha volgut agrair la iniciativa del municipi de Salou, i ha ofert la màxima col·laboració del departament en temes d’igualtat i sensibilització.

Els actes seguiran demà, dia Internacional de l’Alliberament de lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals i Intersexuals, amb la penjada de la bandera irisada al balcó del consistori. Recordar que el passat 16 de maig, la Regidoria de Benestar i Serveis Socials, ja va dur a terme un primer taller de sensibilització.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.