49è Festival de Música de Cambrils

De l’1 al 10 d’agost arriba la 49a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, que
inclou una programació eclèctica formada per 10 concerts que se celebren en 6 espais diferents. Parlem amb Jordi Barberà Argilaga, regidor de cultura de l’Ajuntament de Cambrils, sobre aquesta edició.

Què hem d’esperar d’aquesta 49 a edició del Festival de Música de Cambrils? El 49è Festival de Música de Cambrils presenta una programació eclèctica de 10 concerts repartits en 6 espais escènics.

Un canvi de model radical? Si ens recordem del Festival en els seus orígens tenia aquest perfi l. Diversos escenaris, música molt variada, fins i tot clàssica, l’organització en mans de l’Ajuntament… Volem que el públic ens doni la seva aprovació.

Quina programació han preparat? Una programació que viatja del rock al flamenc, passant pel jazz, el soul, la cançó mediterrània o el folk. Artistes com Rodrigo Cuevas, Gossos, Las Karamba, Andrea Motis o Los Mambo Jambo Arkestra. Presentarem el Festival amb un concert popular i gratuït al Port de Cambrils amb les Balkan Paradise Orchestra. Elles seran les encarregades d’estrenar el festival el dijous 1 d’agost.

Quins són els espais que tenen previstos per les actuacions? La programació del Festival combinarà espais d’aforament reduït com la Torre del Llimó, amb concerts populars que es faran al Port de Cambrils, al Parc del Nou Cambrils o a la plaça del Pòsit, al mateix temps que es recupera el Parc del Pescador, amb una traca final que tindrà lloc al Parc del Pinaret, com en els darrers anys.

Com qualifi caria el nou Festival de Cambrils? Serà una experiència única amb pocs antecedents per la seva diversitat estilística i eclecticisme musical; per la gran presència d’intèrprets femenines; amb un pes important per la música d’autoria catalana i actuacions gratuïtes o amb preus populars.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.