59a Fira Multisectorial Cambrils 2016

Del 3 al 5 de juny se celebra la 59a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils. Esdeveniment en què els visitants poden observar totes les novetats en diversos sectors com l’automoció, maquinària agrícola i jardineria, comerç i serveis, alimentació i restauració.
La Fira ocuparà una superfície total de 36.000 metres quadrats, amb un pavelló cobert de 1.000 metres quadrats. Enguany s’han incrementat el nombre d’expositors i d’estands, amb un total de 315 estands i 178 expositors.

Les novetats d’enguany

Niu Projects: un espai ubicat a la Plaça del Recinte Fira del Parc Pinaret pensat per a tots els joves que tenen una iniciativa o projecte, per tal
que el puguin donar a conèixer.

FIRA_CAMBRILS_Guia
Food Trucks and Circus: al matí hi haurà tallers familiars amb les propostes de restauració de les food trucks i durant la tarda i nit espectacles de circ i propostes de gyn and swing.
Més de 30 activitats paral·leles Novament, paral·lelament a la Fira, podeu gaudir de gran quantitat d’activitats com el concert de la Ghetto Orquestra, una exposició de vehiclesantics, l’exposició ‘50 anys de pubillatge a Cambrils’, espais infantils o la representació de ‘Les teques de la Tecla: un tastet de 50 anys d’obres de teatre, amb escenes entorn a la taula’, entre moltes d’altres.

59è Homenatge a la Vellesa Coincidint amb la Fira, el diumenge 5 de juny se celebra l’Homenatge a la Vellesa, que inclou un concert de la Cobla Mirantfont de la Fatarella al Pavelló Municipal.

Podeu consultar totes les activitats,
horaris i emplaçaments a:
www.firacambrils.com

Així com a les xarxes socials de la Fira:
Facebook, Instagram i Twitter

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.