Ha mort Pere Martorell Jareño
Ens ha deixat Pere MartoActualitat_Guia_Junyrell Jareño, col·leccionista reusenc que va dedicar la seva vida a recollir fotografies, llibres i tot tipus d’objectes de la ciutat.
Pere Martorell Jareño va ser col·laborador de La Guia de Reus durant molts anys cedint moltes de les fotografies del seu extens arxiu a la nostra secció ‘Com érem’.

Guardó a Còdol Educació
La Generalitat de Catalunya ha atorgat el Premi Baldiri Reixac 2016 de la Fundació Carulla al projecte ‘Dibuixa’m Reus! Un joc de mirades: art, pedagogia i patrimoni’ de Maria Adzerias i Albert Morelló de l’empresa reusenca Còdol Educació.
El projecte ‘Dibuixa’m Reus!’ és una proposta realitzada a les escoles de Reus amb l’objectiu de que els infants coneguin i es facin seva la ciutat i el seu patrimoni, a través d’un treball artístic. El projecte, adreçat a nens i nenes de 7 a 9 anys, va comptar amb la participació de quinze escoles de la ciutat i més de set-cents alumnes. Els petits artistes van ser acompanayts pels alumnes de l’escola d’Art i de Disseny de la Diputació de Tarragona per tal d’enriquir-se les mirades mútuament.

Premis de la Ganxet Pintxo
S’ha celebrat l’acte de lliurament de premis per als establiments participants a la la ruta de tapes Ganxet Pintxo Primavera 2016. El Premi Ganxet llengua ha estat per a la Taverna La Tronada. El Premi Damm l’ha obtingut el restaurant Tapes i Tapes, pel pintxo ‘Steak Tartare’. Per la seva banda, ‘Foie, quin príncep blau’, del restaurant Sora Sushi; ‘Els ous del senyor alcalde’; de Vermuts Rofes i ‘Blanc i Negre’; de la fleca restaurant 158, han guanyat el Premi Popular. L’acte també va servir per lliurar els tres premis professionals de la ruta de tapes. Els participants distingits han estat el Museu del Vermut, per ‘I un be negre!’; el restaurant Casa Coder, per ‘Ou al niu amb foie i carxofa’; i Xivarri, amb la tapa ‘Kronut Canalla’.

Reus, capital de la trompeta
Un centenar d’estudiants dActualitat_Guia_Juny_2e 25 escoles i conservatoris de música d’arreu del país han participat a la I Trobad de Trompetes de Catalunya, organitzada per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus. La jornada es va desenvolupar a les instal·lacions d’aquest centre ivafinalitzar amb un multitudinari concert final obert al públic en general, on els estudiants han posat en pràctica tot el que han après durant la jornada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.