5ª edició del festival Reus Teatre Musical, del 9 a l’11 de novembre al Teatre Bravium

El Teatre Bravium és escenari els dies 9, 10 i 11 de novembre de la 5ª edició del festival Reus Teatre Musical, que organitza el col·lectiu de Les Artistes Locals. L’esdeveniment pretén donar l’oportunitat a companyies professionals catalanes i nacionals d’aquest gènere d’apropar la seva feina al públic de Reus i el Camp de Tarragona. Nascut el 2014, és el primer festival d’aquestes característiques al panorama de l’estat espanyol.

La presentació de l’edició 2018 del Reus Teatre Musical s’ha realitzat aquest dilluns al mateix Teatre Bravium i hi han participat Georgina Llauradó, directora del festival; Ferran Figuerola, president del Bravium Teatre; Montserrat Caelles, regidora de Cultura i representants de les institucions patrocinadores, Carles Prats (Vermuts Miró) i Dolors Cailà (Fundació Privada Reddis).

Programació
La programació del Reus Teatre Musical 2018 inclou les propostes següents:

  • Divendres, 9 de novembre, 21:00 h. “Ventures i desventures d’una actriu de musicals”. Monòleg musical i autobiogràfic a càrrec de Rita Barber.
  • Dissabte, 10 de novembre, 21:00 h. “Paquito forever”. Interpretat per Joan Vázquez. Basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, vivint la vida amb una llibertat que a la seva terra no podia tenir.
  • Diumenge, 11 de novembre, 19:30 h. “Tot el que no ens vam dir”, d’Alícia Serrat i Miquel Tejada. Un grup d’alumnes de la Facultat de Filosofia es reuneixen per fer un treball d’ètica. L’única condició que els ha posat la professora és que han d’estar d’acord en les respostes, fet que els portarà a qüestionar-se des de diferents punts de vista la seva pròpia moral.

El preu de l’entrada per cada espectacle és de 10 euros i la venda anticipada ja està disponible a entradium.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.