5è Circuit Català d’Optimist

Els participants a la primera prova del 5è Circuit Català d’Optimist ho van tenir complicat aquest cap de setmana a l’aigua. Hi havia sis proves programades, però les justes condicions de vent de dissabte, amb 5 nusos de màxima, només els van permetre celebrar una prova. Diumenge la falta de vent va impedir celebrar-ne cap, tot i que els regatistes van sortir a l’aigua disposats a intentar celebrar la regata.
El Club Nàutic Cambrils hi va participar amb 26 regatistes. Dividits en dos grups, groc i blau, els de Cambrils es van endur un total de quatre premis.
Del grup Blau, Joan Domingo era el vencedor absolut. En Optimist sub11 la segona posició era per Martín Megía. Finalment Damià Galcerà guanyava en la categoria sub9.
Del grup groc, Iker Múgica aconseguia la primera posició absoluta.
La resta d’expedició cambrilenca la completaven Manu Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Hugo Ambrojo, Santi Bes, Bruno Compte, Arturo Conchillo, Alberto Gimeno, Cristina Guillén, Irene Isasa, Marcel Martí, Alex Martí, Javier Megía, Lucas Montiu, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Oriol Pujol, Joris Rubio, Álvaro Sáez, Carlota Sáez, Néstor Sáez i Ernest Sevil.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.