6a Caminada popular Reus – La Pineda, el 16 d’abril

La Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, i el suport de Tretzesports organitzen el proper 16 d’abril la 6a edició de la caminada popular Reus – La Pineda. Aquesta sortida és una de les més multitudinàries de tot el cicle de camina des.

El recorregut, de 12 quilòmetres amb desnivell negatiu, fa que sigui apte per a tots el públics. La sortida serà des del Mas Iglesias (davant del CIMIR) a les 9h, pel camí de Vila-seca, creuant el nucli d’aquesta població, amb un punt d’avituallament a la Torre d’en Dolça, i arribant als pins de Mariscal a la platja de la Pineda. Per la tornada, l’organització ofereix un servei d’autobús gratuït per a tots/es els/les inscrits/es.

A la sortida s’habilitarà una carpa de La Casa Misericòrdia que enguany arriba als seus 25 anys. Un projecte integral que dóna resposta a la necessitat d’habitatge de moltes persones que es troben en risc d’exclusió social. Des de l’entitat es treballa per a oferir una opció d’habitatge temporal durant el procés de vulnerabilitat i que els residents puguin reinserir-se en la societat i també en el mercat laboral, a més de recuperar els seus vincles familiars. 

Les propera cita amb les caminades populars serà el 10 de juny amb l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles.

Les inscripcions de la caminada popular Reus- La Pineda ja estan obertes a través de www.reusesport.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.