76 noves places d’aparcament al barri del Carme

places d'aparcament

Reus Mobilitat i Serveis construirà 76 places d’aparcament de pagament al barri del Carme a estrenar a inicis de juny

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, dotarà el barri del Carme de 76 noves places d’aparcament regulades amb parquímetre, i ampliarà fins a 131 les places d’aparcament de zona blava en un punt cèntric i a zona a tocar del tomb de ravals com és l’entorn del carrer de Sant Benet. L’empresa ha iniciat aquesta setmana els treballs d’asfaltat de l’àrea d’aparcament, i treballa amb la previsió de poder-la posar en marxa durant la primera quinzena de juny.

La nova zona d’aparcament tindrà la mateixa tarifa que les dues ja existents a tocar. Serà una àrea de zona blava de llarga estada (màxim 4 hores) i molt pròxima al centre. L’espai disposarà de dos parquímetres que completaran els dos que ja hi ha actualment a les àrees de Sant Benet i de Sant Francesc.

Aquesta setmana s’han portat a terme les tasques per anivellar i preparar el terreny, i ara s’executen els treballs d’asfaltat. Tot seguit es faran els treballs de pintura i d’enllumenat.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma que “la nova àrea d’aparcament forma part de la planificació d’actuacions previstes al barri i de les quals n’informem de manera puntual als veïns a través de la Comissió de Coordinació del Barri del Carme, integrada per representants polítics i tècnics municipals, per informar els representants de l’associació de veïns del barri”.

Marina Berasategui, regidora d’Urbanisme i Mobilitat i presidenta de Reus Mobilitat i Serveis afegeix que “les 76 noves places donen resposta a la vella reivindicació de més aparcament dels veïns del barri del Carme, i alhora dotem el centre de la ciutat de més oferta, donada la proximitat de la nova àrea al tomb de ravals.”

La nova àrea d’aparcament serà provisional, a l’espera de l’execució dels diversos projectes d’equipaments i d’habitatge protegit que l’Ajuntament i la Generalitat tenen previst promoure en aquesta zona del barri del Carme.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.