El Casal de Joves proposa tallers online pel juny

Casal de Joves tallers online

Les activitats són gratuïtes tot i que cal fer una inscripció prèvia a través de la web de Joventut Reus

El Casal de Joves la Palma ha programat 4 tallers més en línia pel mes de juny després de la bona rebuda que han tingut els 7 tallers programats durant el mes de maig. Les noves activitats complementen les tasques d’assessoraments en línia que es continuen fent des del Casal de Joves i una programació setmanal de tips i consells via Instagram.

Funcionament

Les formacions seran principalment a través de videoxat, tot i que també s’utilitzarà correu per poder complementar el seu desenvolupament. Les activitats tenen places limitades per oferir una millor relació entre formador/a i joves participats.

Els participants, abans de les sessions, rebran un correu amb un petit guió que facilitarà el funcionament de l’activitat i l’enllaç per accedir al videoxat.

Activitats previstes

Mobilitat. On podem anar aquest estiu

  • Dia 4 de juny de 12:00 h a 13:00 h
  • Des del Servei de Mobilitat de l’Oficina Jove Baix Camp ens ofereixen aquest taller xerrada on ens explicaran quins projectes de mobilitat hi ha per aquest estiu i com i quan cal fer les inscripcions.

Curs de manipulador d’aliments

  • Dies 9 i 11 de juny de 18 a 20h. A partir de 16 anys.

Com buscar i trobar feina

  • Dia 16 de juny d’11 a 13h. A partir de 16 anys.
  • A través d’aquest taller, rebràs consells pràctics per augmentar les possibilitats d’èxit en la teva recerca de feina. També coneixeràs estratègies i pautesque t’ajudaran a crear i portar a terme el teu propi pla d’acció. Tractarem temes com: el coneixement del mercat de treball, definició dels teus objectius professionals i navegar pels portals d’ocupació i borses de treball on- line
  • A càrrec del Servei de Treball i el referent d’ocupació juvenil de l’Oficina Jove del Baix Camp.

Jocs de rol. Ocupa temps lliure a casa jugant  

  • Dia 13 de juny de 18 a 19h.
  • Els jocs de rol tenen una història, uns personatges, una missió, reptes i misteris. Iniciació als jocs de rol, uns jocs de taula diferent de la mà de l’Associació de Jugadors i jugadores de Rol de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.