7è Torneig de Tennis Adaptat al Golf Costa Daurada

Una trentena de tennistes reten un homenatge a Gerard Gibert, en el primer Memorial que porta el seu nom, setè Torneig de Tennis Adaptat. 

Aquest diumenge s’ha viscut al Golf Costa Daurada una de les jornades més emotives del calendari esportiu. Al caliu dels jugadors i jugadores s’hi ha sumat també el recolzament de tots els qui no s’han volgut perdre un esdeveniment que suposa un reconeixement a la superació i en aquest cas, també, un emotiu record a Gerard, l’amic que ens va deixar. 

En el terreny esportiu la competició s’ha dividit en quatre categories, en funció de l’habilitat de cada jugador amb la pilota: masculina, femenina, iniciació i destresa, i hi han participat una trentena de tennistes, més inscrits que a l’últim Campionat de Catalunya de Tennis Adaptat, el que palesa l’èxit de convocatòria. 

A les categories masculines i femenines s’ha jugat amb el format estàndard habitual d’un sol bot permès i amb les mesures reglamentàries de la pista. 

Els jugadors participants a la categoria d’iniciació jugaven amb tres quarts de pista i un sol bot permès. 

Els participants a l’activitat de destresa han gaudit de cinc tipus de proves diferents per posar a prova la seva habilitat amb la pilota: cops de dreta, revés, de volea i piloteig amb un jugador a pista. 

Tots els participants han aconseguit una medalla i un diploma final com a reconeixement de l’esforç realitzat al llarg del matí.  

RESULTATS 

CATEGORIA DE DESTRESES 

10ena classificada – Yolanda Martínez 

9ena classificada – Cristina Àngels 

8è classificat – Alfons Martí 

7ena classificada – Gea Orts 

6è classificat – Guillem Mateu 

5ena classificada – Sílvia Pallà 

4rt classificat – Jordi Serrés 

3r classificat – Gabriel Malo 

2na classificada – Susana Cáceres 

1era classificada – Núria Villalosada 

CATEGORIA INICIACIÓ 

4rta classificada – Almaz Sentre 

3r classificat – Javier Ciudad 

2n classificat – David Fuentes 

1r classificat – Gerard Bonachí 

CATEGORIA FEMENINA 

5ena classificada – Laura Gómez 

4rta classificada – Nagore Acebal 

3era classificada –  Rosana Moreno 

2na classificada – Cristina Moral 

1era classificada- Marta Gómez 

CATEGORIA MASCULINA 

4rt classificat – Rafa Herruzo  

3r classificat – Fernando GarcÍa  

2on classificat – Carles Vaqué  

1r classificat – Roger Cots 

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de Xavi Pueyo, director esportiu de les seccions de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada; Serapi Colombo, director del Club Solc; Elvira Vidal, consellera de Capacitat Diverses de l’Ajuntament de Tarragona; José Vidal Ribas, representant de Vopak Terquimsa, patrocinador principal del torneig, i Carme Saldaña, presidenta de la Federacio ACELL Tarragona. 

Durant el lliurament de premis s’ha rendit un emotiu homenatge a la família del jugador Gerard Gibert amb la participació dels seus amics i companys que han volgut dedicar-li unes paraules de record. 

Des del Golf Costa Daurada volem agrair la col·laboració dels amics del Club Esportiu Solc de Tarragona.  A Vopak Terquimsa com a patrocinador principal, que un any més ha recolzat aquesta iniciativa, i el suport d’Estrella Damm, GMI, Silver Gold, Vallvé i City Net. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.