89 alumnes de 4 centres educatius de Reus han estat els protagonistes del Mapadeball al Teatre Bartrina

Un total de 89 alumnes de 4 centres educatius de la ciutat de Reus han estat els protagonistes aquest dijous de la posada en escena del Mapadeball al Teatre Bartrina. Es tracta de la reformulació del projecte pedagògic Tots Dansen, que va néixer al Mercat de les Flors de Barcelona i en el qual hi participen 9 ciutats de les 10 que conformen la Xarxa Transversal. La presentació i benvinguda ha anat a càrrec del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens.

Aquesta és la tercera edició del projecte a Reus i compta amb la participació de 4 centres educatius, que són de l’Institut Gabriel Ferrater i Soler, de l’Institut Gaudí, de l’Institut Baix Campo i del Collagè Français Internacional Reus. 

Aquest any els alumnes han treballat la coreografia d’en Joâo Lima i la formadora local amb qui han treballat ha estat la Ció Borràs, que s’ha encarregat de traslladar i treballar les diferents peces de la partitura coreogràfica amb els alumnes a les aules dels centres educatius. 

Enguany, amb la readaptació a la situació i a les restriccions per evitar el contacte de la COVID19 s’ha donat més protagonisme al procés formatiu. S’ha fet un seguiment a tots els grups bombolla, enregistrant els dies de formació a les aules, i aquest dijous dia 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, s’ha fet un enregistrament individual de les peces coreogràfiques de cada grup bombolla dalt de l’escenari del Teatre Bartrina. 

El resultat final acabarà essent un vídeo amb tot el recorregut formatiu de l’alumnat que es podrà veure públicament al Teatre Bartrina durant el mes de juny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.