9a edició del cicle ‘Divendres DiVins’

Aquest 2024, torna el cicle Divendres DiVins, que marida actuacions d’artistes de les comarques de Tarragona amb alguns dels espais patrimonials més especials del nostre territori i meravellosos tastos de vins.

La IX edició, que es durà a terme del 28 de juny al 9 d’agost, tindrà com a fil conductor la literatura vinculada a cadascun dels municipis que acolliran el cicle. Cadascuna de les trobades comptarà amb una visita guiada als espais patrimonials de l’enclavament escollit, interpretacions de músics i actors de les comarques de Tarragona, Terres de l’Ebre i El Penedès, obres literàries del territori i els millors vins de cada DO i la DOP avellana de Reus. Totes aquestes propostes s’agermanaran en una activitat cultural transversal que manté la vitalitat i es reinventa en cada ocasió.

El cicle Divendres DiVins 2024 es durà a terme en diversos espais patrimonials del territori, en els quals es farà un tast dels millors productes de les denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona, de Terres de l’Ebre i del Penedès; DO Catalunya, DO Tarragona, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Terra Alta i DOP Avellana de Reus. En l’edició de 2024, es duran a terme trobades a les comarques de Tarragona, però també en espais del Penedès i de les Terres de l’Ebre, un creixement territorial que consolida l’esdeveniment.

Com a novetat d’enguany, cada sessió comptarà amb la recitació d’un text literari d’escriptors relacionats amb els municipis que acullen el cicle, duta a terme per ells mateixos o per un rapsoda. D’aquesta manera, cada trobada inclourà una visita guiada a l’espai, la salutació i benvinguda a l’acte, la lectura del text i el tast de vins alternat amb l’actuació a càrrec d’artistes del territori.

Programa d’enguany:

28 de juny de 2024 (19.30 h) – Castell del Morell
Actuació teatral a càrrec de Les Artistes Locals. Escriptor: Adam Manyé. Tast de la D.O. Catalunya i la D.O.P. Avellana de Reus.

5 de juliol de 2024 (19.30 h) – Vimbodí i Poblet
Actuació a càrrec de Leitmotiv Cover and Jazz Band. Escriptora: Teresa Duch. Tast de la D.O. Conca de Barberà i la D.O.P. Avellana de Reus.

12 de juliol de 2024 (19.30 h) – Església de l’Aleixar (Ruta Mir-Manent)                  
Actuació a càrrec de Keep Calm Trio, grup de Jazz. L’escriptora Fina Anglès serà la conductora de l aruta Mir-Manent. Tast de la D.O. Tarragona i tast de productes de l’àmbit de la D.O.P. Avellana de Reus.

19 de juliol de 2024 (19.30 h) – Els Guiamets
Actuació a càrrec del duet Rampaire, música rock català. Escriptora: Roser Vernet. Tast de la D.O. Montsant i la D.O.P. Avellana de Reus.

26 de juliol de 2024 (19.30 h) – Castell d’Olèrdola (Alt Penedès)
Actuació musical a càrrec del duet Cover H. Escriptor: Bienve Moya. Tast de la D.O. Penedès i la D.O.P. Avellana de Reus.

2 d’agost de 2024 (19.30 h) – Cartoixa d’Escaladei
Actuació a càrrec de la cantant Anna Amigó. Escriptor: Toni Orensanz.  Tast de la D.O.Q. Priorat i la D.O.P. Avellana de Reus.

9 d’agost de 2024 (19.30 h) – Poble vell de Corbera d’Ebre (Terres de l’Ebre)
Actuació a càrrec de Joan Masdeu, cantautor català. Escriptor: Andreu Carranza. Tast de la D.O. Terra Alta i la D.O.P. Avellana de Reus.


Les reserves per cada divendres es podran fer a través de l’enllaç de la pàgina web dels ST de Cultura a Tarragona: https://cultura.gencat.cat/ca/detall/Articles/Cicle-Divendres-DiVins-2024.-Informacio-i-venda-dentrades

DO Terra Alta: només reserva d’entrades a través de la web, el pagament a la DO es realitzarà el mateix dia al lloc.

DOQ Priorat: només reserva d’entrades a través de la web, el pagament a la DO es realitzarà el mateix dia al lloc.

DO Penedès: només reserva d’entrades a través de la web, el pagament a la DO es realitzarà el mateix dia al lloc.

Reserva d’entrades i pagament a la DO a través de la web dels ST

DO Catalunya

DO Tarragona

DO Conca de Barberà

DO Montsant

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.