9a edició del TEDxReus, el dissabte 2 de juliol

L’equip TEDxReus torna al Teatre Bartrina de Reus amb la intenció que el TEDxReus segueixi sent un esdeveniment de referència, on compartir i difondre noves idees, amb una perspectiva diferent i que ens inspiri en aquests temps tan excepcionals que hem passat.

L’esdeveniment del dia 2 de juliol, que començarà a les 16h de la tarda, presenta un programa de xerrades amb vuit ponents de renom, amb un conductor del programa i una actuació musical, tots amb una importància rellevant en el seu camp professional i personal.

Les ponències són de temàtiques molt diferents i totes igual d’inspiradores: Silvia Congost (emprenedora en el món de la psicologia, referent nacional en autoestima i dependència), Long Li Xue (Influencer que lluita contra el ciberassetjament, presentador del canal Twitch d’Eufòria TV3), Karim Sabni (expert en moviments migratoris a la frontera sud), Laia Estorach (directora global de Recursos Humans a Reckitt), Beatrice Bizot (escultora francesa establerta a Tarragona amb un recorregut internacional d’exposicions), Núria Amigó (investigadora, doctora en física i CEO de Biosfer Teslab, SL.), Carlos Cuffí (enginyer, consultor i director de l’Observatori Nacional 5G) i Òscar Saladié (doctor en geografia, professor i investigador del desenvolupament sostenible).

L’acte serà conduït per Joel Reche (periodista i presentador de Canal Reus) i comptarem amb l’actuació musical del Grup Moira (amb la necessitat d’explorar allò que els uneix, la música). Podeu trobar el programa aquí.

I ara, què?

El tema de l’edició 2022 del TEDxReus és I ara, què?. L’organització ha escollit aquest lema per expressar i transmetre coneixement, experiències i vivències que ens parlen de com actualment la societat afrontem canvis en diferents àmbits.

Les entrades ja són a la venta, només es podran fer en línia a la web del TEDxReus: https://www.tedxreus.com/entrades/

TEDxReus compta amb el suport d’empreses i institucions, com: BBVA, el Port de Tarragona, Vermuts Miró, Fesomia, Nímia Comunicació, Repsol, Forn Sistaré, Maletes Queralt, Cafè de Reus, Hotel Gran Palas, Mobles Perpinyà, Bonbocam, Gabinet Ceres, Escola d’Art i Disseny de Reus, Reus Cultura, Reus Promoció, Diputació de Tarragona, Gabinet Ceres, Aigües de Reus, Signo, Tallers Baix Camp, Costa Concentrados Levantinos, Centre de Lectura, Maletes Queralt, Sílvia Duran – Centre de Psicologia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.