Portofino Salou llança la seva Calçotada davant del mar

Portofino Salou

El popular restaurant Portofino Salou incorpora a la seva oferta gastronòmica la ‘Calçotada davant del mar’.

Es tracta de degustar la famosa calçotada en un ambient peculiar i just davant del mar.

La calçotada que proposa Portofino consisteix en un aperitiu amb vermut de Reus, la clàssica teula amb calçots de Valls i salsa romesco, parrillada de carn i per finalitzar, crema catalana i músic ‘Portofino’.
Un altre dels atractius d’aquesta calçotada és el seu preu, 27’50€ per persona. Enzo Battini, responsable del local, considera que “la nostra calçotada ofereix un al·licient especial, en degustar productes d’interior davant del mar. Igualment, creiem que el seu preu és molt competitiu, per la qual cosa estem convençuts que tindrà èxit”.

Portofino SalouPortofino ha celebrat recentment la seva renovació. Portofino Salou ha tornat als seus inicis, de la mà de la família Battini, amb un equip renovat, un local reformat íntegrament, envidrat, amb vista al mar i una oferta gastronòmica espectacular.

Portofino sempre ha estat un referent en la Costa Daurada, i vol seguir sent-ho. Gràcies al seu aforament de 250 comensals, acull esdeveniments de gran renom com el Ral·li de Catalunya, jornades gastronòmiques i congressos de grans empreses. L’actual gerent Enzo Battini, assegura que, “encara que el servei s’hagi adaptat a les necessitats actuals, es manté l’essència original de 1986”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.