La regidoria d’Esports programa noves caminades populars Rutes Reus per superar els 3.000 participants de l’any passat

La regidoria d'Esports programa noves caminades populars Rutes Reus per superar els 3.000 participants de l'any passat

La regidoria d’Esports ha presentat la programació de caminades populars Rutes Reus de 2018 i n’ha planificat sis, una més que l’any passat, amb l’objectiu de superar els més de 3.000 participants de 2017. Les caminades d’inscripció gratuïta estan programades els dies, 4 de març, 8 d’abril, 17 de Juny, 16 de setembre, 4 de novembre i 16 de desembre, els recorreguts termini d’inscripció i altres detalls es podran consultar a www.reusesport.cat

L’any passat, la regidoria d’Esports ja va donar un important impuls a les caminades populars que organitza Reus Esport i Lleure amb la col·laboració de Tretzesports. En total es van desenvolupar 5 caminades acumulant un total de 3.137 participants. La caminada de primavera Reus-Platja de la Pineda va ser la que va aplegar un major nombre de participants, amb 908 inscrits. De la programació de 2017 també en destaquen les dues que van tenir finalitat solidària, amb la Fundació Bara i La Marató de TV3 com a beneficiaris.

Aquest setmana, la regidoria d’Esports ha lliurat els Premis a la Constància, a 15 dels 150 caminadors que van participar a les cinc caminades de 2017. La selecció es va fer mitjançant un sorteig, i els premiats van rebre un lot de productes dels col·laboradors i patrocinadors de les caminades. Durant l’acte de lliurament dels premis es va anunciar la programació de 2018.

Jordi Cervera, regidor d’Esports, va destacar que “les caminades Rutes Reus compleixen amb l’objectiu de promoure l’exercici físic i de promoció de la salut, i són un excel·lent punt de trobada de les persones que tenen aquest hàbit. Volem impulsar no sols l’increment de caminades, sinó i també obrir un canal d’informació, consells i suport a les persones que volen incorporar-se a aquesta pràctica esportiva”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.