Nou seminari web de Mas Carandell

Mas Carandell organitza aquest dimecres, 7 de juliol a les 12h del migdia, el seminari web Eines i recursos per a PIME per dissenyar un pla de sostenibilitat, que anirà a càrrec de la reconeguda consultora Imma Pérez, directora de Nottopic, qui ofereix acompanyament a organitzacions i territoris per generar innovació, diferenciació i responsabilitat social amb orientació a resultats tangibles.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats manifesta que “és una molt bona oportunitat comptar amb aquesta experta, per oferir a les empreses locals eines bàsiques per implementar un pla de sostenibilitat adaptat a la PIME, així com les claus de la seva comunicació, des de l’òptica socialment responsable”.

A la sessió, que s’estima d’una hora, i que tindrà per objectiu incorporar la perspectiva sostenible al model de negoci com un eix estratègic per a l’empresa, es posaran en valor la relació de beneficis associats amb perspectiva de PIME, aplicats a cada àrea de l’organització, a la vegada que es genera impacte positiu en l’entorn (àmbit econòmic, social i ambiental), així com també s’oferirà un argumentari de comunicació estratègica sobre la matèria.

El seminari web d’aquest dimecres serà interactiu i d’accés lliure. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a  https://ja.cat/U0WiH . Posteriorment es rebrà per correu electrònic, el dia de l’esdeveniment, l’enllaç d’accés a la sala de Zoom.

Aquest acte forma part del cicle de seminaris web que Mas Carandell organitza en el marc del Pla de reactivació econòmica i social  Reactivem Reus, i que impulsa conjuntament amb la Regidoria d’Empresa i Ocupació del consistori.

Imma Pérez

Imma Pérez ha acompanyat, des de 2013, a més de 100 organitzacions i ha conduit 18 projectes per a empreses i territoris. De formació diversa en postgraus de màrqueting i comunicació, responsabilitat social, innovació estratègica i igualtat d’oportunitats, Pérez compatibilitza la divulgació amb l’estratègia orientada a l’acció de les empreses per a la transformació positiva del teixit dels territoris. Des de fa dues dècades dona suport en posicions de responsabilitat a grans empreses (Adecco, Unilever) i a l´Administració, essent responsable de comunicació i dinamització del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 (liderat per l’Ajuntament de Terrassa, UPC i Leitat) i dinamitzadora empresarial de Terrassa contribuint a la generació de marca innovadora a la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.