La vacuna contra la crisi de la restauració

La vacuna contra la crisi de la restauració

Màrqueting digital

L’arribada de la Covid-19 ha proporcionat un canvi en el públic objectiu dels bars o restaurants. Avui en dia els clients de l’hostaleria no són només els clients físics, sinó també tots aquells que gaudeixen del menjar a casa.

A causa de la pandèmia l’hostaleria ha tret profit als enviaments a domicili, també coneguts com a delivery, eren l’única manera de formular vendes durant un confinament total d’una durada de gairebé tres mesos.

Aquesta forta tendència ha vingut per quedar-se, ja que a causa de totes les restriccions permanents com la distància social, l’aforament màxim, el tancament de la restauració o el toc de queda han causat que el nombre de comandes en format delivery cada vegada sigui major respecte altres anys.

Gràcies al confinament les empreses han fet un pas per portar a terme una transformació digital i arribar al màxim nombre de públic.

Per poder realitzar una transformació digital es necessita temps de recerca, planificació i execució per a dissenyar banners, promocions, centrar-se en els nous serveis o productes proporcionats i en fidelitzar tant als clients nous com els antics.

Per això et convidem que descobreixis una sèrie de tips que t’ajudaran a augmentar la fidelització dels clients d’una forma digital i augmentar així les vendes del teu establiment.

Campanyes d’email màrqueting: els establiments poden fer servir les dades dels seus clients, com el correu electrònic o el número de telèfon per enviar campanyes de publicitat en les que s’expliquen ofertes o nous productes i serveis.

Ofertes exclusives per a clients usuals: una bona manera de fidelitzar clients és proporcionar avantatges per a ells com descomptes personalitzats o per exemple, ja que amb la Covid-19 hi ha un aforament màxim es poden prioritzar les reserves dels clients usuals.
Programa de punts: el client guanya punts per cada consumició, aquests punts poden derivar en descomptes, entregues gratuïtes o algun regal com una consumició gratuïta.

Bemarketing

Et farem arribar a tothom

www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.