A punt la programació per a la nova edició del Festival FAR

El Festival de les Arts de Reus FAR ja té preparada la nova programació per a aquest estiu 2019. Enguany se celebrarà la tercera edició d’aquest cicle, amb un creixement maduratiu important i reforçant els seus eixos principals: diversitat de disciplines artístiques, integració social i cultura per a tothom.

En aquesta edició el FAR s’inicia amb nous públics i formats. Per un costat la Música als Barris, amb una clara vocació integradora i social; per l’altre, les Nits Màgiques, per donar a conèixer disciplines minoritàries en espais patrimonials, i finalment, els macro-concerts per a tots els públics i a l’abast de tothom.

El primer dels programes que començarà aquest pròxim cap de setmana és la Música als Barris. La programació és la següent:

  • Diumenge 19 de maig, a les 12:00 h, al Mas Carandell del Barri Gaudí hi actuarà el grup PeTaCa (Petit Taller de Cançons), un concert que compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri Gaudí. Adreçat a públic familiar.
  • Diumenge 19 de maig, a les 20:00 h, a la plaça d’Antoni Gaudí dels Xalets Quintana, hi haurà l’actuació de Miracle Seguí, un concert que té la col·laboració de l’Associació de Veïns Xalets Quintana.
  • Dissabte 25 de maig, a les 18:00 h, a la plaça d’Antoni Jiménez Vega del barri Juroca, i en col·laboració amb l’Associació de Veïns La Unión del Barri Juroca, actuarà el grup Alquimia Flamenco.
  • Finalment, també el dissabte 25 de maig, a les 20:00 h, al passeig Prim i amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Joan Prim, es farà una actuació amb la Banda Simfònica de Reus.

El FAR continuarà el dia 15 de juny, a la plaça de la Llibertat, amb un concert de gran format i adreçat a tot el públic amb els grups Buhos i Els Catarres. El concert, que tindrà entrada lliure i gratuïta, començarà a les 21:30 h.

Ana Belén
El diumenge 30 de juny, a les 21:00 h, a la plaça d’Anton Borrell hi haurà una actuació extraordinària, també de gran format, amb la reconeguda cantant Ana Belén. Les entrades d’aquest concert es posaran a la venda els propers dies a un preu que oscil·la entre els 45, 35 i 25 euros.

Finalment, hi haurà l’actuació de Beth a l’Institut Pere Mata, els dies 4 de juliol. Les entrades per a aquest concert costaran 25 euros i sortiran a la venda juntament amb les del concert d’Ana Belén.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.