‘A través del temps’

L’Espai Boule de Reus ofereix l’oportunitat de conèixer més sobre peces arqueològiques i fòssils del llarg de la història, algunes d’elles inèdites, a través de l’exposició ‘A través del temps’.

Es tracta d’una experiència oberta a la comunitat educativa, per tal que els alumnes dels centres escolars coneguin els diferents períodes de la història mitjançant una activitat didàctica i formativa alhora. Aquesta serà gratuïta i té una durada d’una hora aproximadament, amb una capacitat per a 15 alumnes. Tot i això, la mostra també s’ha obert al públic en general de manera que, concertant una visita, podran conèixer totes les peces històriques de prop.

Els estudiants tindran l’oportunitat d’explorar fòssils que narren la història de la vida a la terra, des dels primers organismes fins a les criatures prehistòriques. Podran veure restes d’animals de diferents èpoques com ous de dinosaures de fa 225 milions d’anys, dents de mamut, mastodont o ‘megalodon’, entre molts d’altres.

Aquesta col·lecció inclou tresors arqueològics de primer nivell mundial, des de les majestuoses piràmides d’Egipte (amb mòmies reals de falcó, ushabtis, màscares mortuòries, joies i estàtues), passant per les antigues civilitzacions de Sumèria i Babilònia (amb un con i tauletes babilòniques en escriptura cuneïforme) i les impressionants peces gregues. De Roma es podran veure armes, daus o anells.

A l’exposició ‘A través del temps’ també s’hi troben artefactes de la mil·lenària Xina (un bust de guerrers de terracota de Xi’an i armes funeràries) i peces d’art precolombí, tant maies com joies taironas, que ofereixen una perspectiva global única de l’evolució cultural de la humanitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.