“Abans de comprar o fer un clic, pensa en nosaltres”

Abans de comprar o fer un clic, pensa en nosaltres

Emprenedors i emprenedores de Reus han unit forces per donar visibilitat els seus projectes i conscienciar sobre el consum de proximitat

"Abans de comprar o fer un clic, pensa en nosaltres"

➡️ Emprenedors i emprenedores de Reus han unit forces per donar visibilitat els seus projectes i conscienciar sobre el consum de proximitat.

Publicada por La Guia de Reus en Viernes, 1 de mayo de 2020

Mitjançant un vídeo, que està tenint gran èxit i recorregut, un grup d’emprenedors i emprenedores de la ciutat de Reus han presentat la seva feina i valor en la construcció del teixit comercial i empresarial reusenc. Demanen a la ciutadania que consideri el consum de proximitat abans d’acudir a grans marques i franquícies.

Els empresaris i empresàries del vídeo, que no formen part de cap entitat, adverteixen que les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària actual estan comportant canvis en els sistemes de consum i consideren que és moment de plantejar quin paper ocupa el teixit emprenedor de Reus. El forçat tancament d’establiments i negocis ha impulsat aquesta iniciativa on diversos negocis de la ciutat expliquen la seva tasca i posen en relleu el paper de l’emprenedoria des de diferents realitats i veus.

L’èxit de la crida ha portat a una cinquantena d’autònoms i autònomes a posar-se davant la càmera i gravar-se explicant qui són i que fan, esdevenint un mosaic que exemplifica la varietat i riquesa del comerç i emprenedoria reusencs. Des de la iniciativa esperen que aquesta campanya no s’estanqui en la situació actual, sinó que s’estengui després de la crisi i serveixi de recordatori sobre un consum diferent basat en la proximitat i consciència. Recorden que els emprenedors i emprenedores sempre lluiten per sobreviure empresarialment i que això no acaba quan puguin aixecar les persianes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.