El Centre de Lectura convoca l’exposició virtual #rosesCdL2020

El Centre de Lectura de Reus convoca #rosesCdL2020, una exposició fotogràfica virtual de roses amb l’objectiu de mantenir viu, en temps de confinament, l’esperit del Concurs Exposició Nacional de Roses que cada any organitza l’entitat: promoure els valors, artístics i culturals d’aquest símbol floral de la ciutat de Reus.

L’exposició se celebrarà del 9 a l’11 de maig a les xarxes socials del Centre de Lectura. Les dates escollides són les mateixes en què s’havia d’organitzar el 73è Concurs Exposició Nacional de Roses, que es va haver de cancel·lar per la pandèmia del coronavirus. La participació està oberta als cultivadors amateurs que participen cada any en el Concurs Exposició Nacional de Roses, amb els quals ja ha contactat l’entitat, i també al públic en general.

Participació del públic

Podran participar a #rosesCdL2020 totes les persones que tinguin rosers a casa seva i que en vulguin mostrar les flors en el gran aparador roserista que els ofereix el Centre de Lectura. Totes les persones que vulguin participar en aquesta gran festa de les roses hauran de seguir les indicacions següents:

· Les fotografies s’hauran d’enviar al correu electrònic roses2020@centrelectura.cat L’entitat les difondrà a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). El termini de recepció de les imatges és del 4 al 7 de maig.

· Cal enviar1 correu per fotografia. Caldrà escriure-hi el nom del participant, la varietat de la rosa (opcional) i altres dades que el participant cregui convenient destacar. La imatge pot ser només de les flors o també hi poden sortir els participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.