Acaben les obres del polilleuger vinculat a l’escola Cèlia Artiga

Acaben les obres del polilleuger vinculat a l'escola Cèlia Artiga

L’escola Cèlia Artiga podrà estrenar aviat el polilleuger de més de 2.000 metres quadrats que s’ha presentat avui en presència d’autoritats

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i el regidor d’Esports, Josep Cuerba, han visitat aquest dijous, 9 de juliol el polilleuger vinculat a l’escola Cèlia Artiga, una vegada enllestides les obres de construcció de l’equipament. La instal·lació obrirà al setembre per a les activitats esportives del centre educatiiu, mentre l’empresa municipal Reus Repor t i Lleure treballa en el protocol per obrir les instal·lacions a altres usos.

El nou equipament té una superfície de 2.245 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22×44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins.

Els treballs de construcció del nou polilleuger del barri de Sol i Vista van començar el mes d’abril de l’any passat. L’obra l’ha executat l’empresa Voracys SL, amb un pressupost d’adjudicació de 1.210.321,99 euros.

Polilleuger vinculat al Joan Rebull

Paral·lelament, l’empresa municipal té en marxa la construcció del polilleuger del barri Niloga. Reus Esport i Lleure SA va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l’equipament per un import de 1.464.489.20 euros.

Aquest equipament tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22×44 metres, que també serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins.

La parada del sector de la construcció durant les primeres setmanes de l’estat d’alarma, sumat a les afectacions climatològiques, van obligar a reprogramar la finalització de l’obra per finals de 2020.

Quatre polilleugers

Reus disposarà de quatre polilleugers quan entrin en funcionament els dos nous. Reus Esport i Lleure gestiona ara els dos equipaments vinculats a les escoles Alberich i Casas i Ciutat de Reus.

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d’instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d’educació física com a les activitats extraescolars esportives.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.