Acompanyament online d’informació a les entitats

Acompanyament online d'informació a les entitats

La regidoria de Relacions Cíviques posa en funcionament el nou Servei d’Acompanyament Online a les entitats i grups de persones que vulguin associar-se, amb l’objectiu de resoldre els dubtes tant de tipus legal, com de funcionament o bé d’organització que sovint se’ls plantegen.

El Servei d’ Atenció a les Entitats (SAE), amb un acompanyament presencial, és una de les línies de treball de la regidoria, iniciada ja fa sis anys. Actualment, el SAE ha estat ampliat amb una atenció diària de dilluns a divendres, de 9:00 h a 14:00 h, i tardes amb cita prèvia. L’assessorament, que fins al moment ha estat sempre presencial, resol els dubtes i les inquietuds que les entitats es troben en el seu dia a dia, facilitant el seu avanç.

Arran de les noves fórmules de comunicació adquirides ateses les excepcionals circumstàncies viscudes aquests darrers mesos amb la pandèmia del COVID19, des de la regidoria de Relacions Cíviques s’ha volgut fer un pas i s’ha creat aquest nou Servei d’Acompanyament Online, que continuarà donant suport i resolent dubtes de manera individualitzada, això sí, en línia.

Segons explica Montserrat Caelles, regidora de Relacions Cíviques,  “sigui quin sigui el cas, l’objectiu de la regidoria és empoderar el nostre teixit associatiu posant al seu abast les millors eines de gestió per al seu bon funcionament. Ens calen organitzacions àgils i ben preparades que facin bé la seva feina. Per això, des de l’administració local, la més propera, posem al seu abast les eines necessàries. Per nosaltres, les associacions són un dels pilars bàsics de la ciutat atesa la seva riquesa de gent voluntària i compromesa amb el seu entorn més proper”.

Alguns dels temes que més preocupen a les noves entitats, a part de la seva constitució, són com elaborar un projecte, com fer una assamblea de forma virtual, com tancar els comptes, com fer els tràmits telemàtics d’alta, baixa i modificació en el registre. Quan es tracta de col·lectius ja consolidats, els seus interessos principals són  la represa de l’activitat en els propers mesos, les millors eines de comunicació i difusió a utilitzar, i els recursos i col·laboracions més adequats, entre d’altres.

Les entitats poden apuntar-se al nou Servei d’Acompanyament Online i gaudir d’un assessorament personalitzat a través dels següents canals: Trucant al 977 010 029 / Enviant un correu electrònic a relacionsciviques@reus.cat / Omplint el qüestionari de google que es trobarà al web entitatsreus.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.