Acte de reconeixement a l’alumnat excel·lent del curs 2017-2018

curs 2017-2018

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, acompanyats d’altres membres del Consistori, han presidit aquest divendres 30 de novembre al saló de plens de l’Ajuntament de Reus, l’acte de reconeixement a l’èxit i l’excel·lència assolits per l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Proves d’Accés a la Universitat de la ciutat del curs 2017-2018.

En el decurs de l’acte, que ha comptat amb la presència de l’inspector en cap dels serveis territorials d’Ensenyament, Valero Camps, s’han lliurat els diplomes de reconeixement als 53 nois i noies que representen les millors notes de cada centre, els quals han estat acompanyats per les seves famílies i una representació de la direcció dels 21 centres docents.

L’acte s’ha iniciat amb una actuació musical de flautes de tres alumnes de l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus, una de les quals d’entre les reconegudes.

Un any més, l’alcalde de Reus ha volgut destacar que “la ciutat està compromesa amb l’educació i l’excel·lència i que es fa un reconeixement al triomf personal i al col·lectiu dels estudiants, les famílies i els equips docents perquè l’educació és sempre una llavor de futur”.

La regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, ha recordat que  la celebració d’aquesta trobada de la comunitat educativa, senzilla i entranyable, posa en valor que «l’èxit educatiu és el fruit de l’esforç i la perseverança, clau per formar persones adultes responsables» i que amb aquest acte, que forma part del calendari acadèmic i institucional reusenc, es fa un reconeixement als alumnes amb les millors notes per estimular la resta de jovent en la recerca de l’excel·lència».

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.