Fred, xocolata calenta, reunions familiars, sopars amb amics i compres nadalenques!

màrqueting nadalenc

Màrqueting digital

Arriba l’època més esperada de l’any per a molts de nosaltres però, sobretot, per als negocis. El consum en aquestes dates és considerablement superior a la resta de mesos a causa de l’ànim per comprar i l’augment del poder  econòmic dels consumidors. Preparar una bona estratègia de màrqueting ha de ser l’objectiu de tota empresa per no passar desapercebut durant aquestes festes.

Però, com ho faig? Aquí tens 6 consells de màrqueting nadalenc perquè comencis a posar-los en pràctica com més aviat millor.

1. Intensifica les teves accions de màrqueting i campanyes publicitàries. D’aquesta ma- nera, aconseguiràs nous clients i mantindràs als actuals.

2. Llança un nou producte o reforça el teu SEO aprofitant l’emotivitat que es respira en aquesta època de l’any. 3. Crea un ambient nadalenc tant al teu establiment com a la teva pàgina web.

4. Fes regals especials amb cada compra.

5. Ofereix descomptes i diferents modalitats de pagament per facilitar la compra als consumidors.

6. Motiva als teus teballadors perquè ofereixin un millor servei directe al client.

Tenir en compte el màrqueting emocional del Nadal pot ajudar-te molt a l’hora de dissenyar la teva estratègia per a aquestes dates. Moltes marques aprofiten l’ànim dels consumidors per garantir les seves vendes. Exemple d’això són empreses com Starbucks o Cocacola que cada any duen a terme un seguit d’accions perquè totes les seves botigues, packaging, web i productes aconsegueixin oferir una experiència molt nadalenca a tots els seus clients.

Vols saber més sobre el màrqueting nadalenc? En l’article de Be Màrqueting Consells de màrqueting nadalenc imprescindibles per al teu negoci, podràs trobar les claus necessàries per triomfar aquest Nadal.

Bemarketing 

www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.